icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Advies op maat vanaf 12 passen

Vanaf 12 passen bieden wij een adviesgesprek aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? We zetten alles hier op een rij. Meteen klant worden? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter. 

MoveMove-team

Overal tanken en laden 
Met MoveMove tank je bij alle tankstations in Nederland en bij DKV tankstations in Europa. En met onze laadpas laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland. Met de MoveMove-app vind je eenvoudig het goedkoopste tankstation of een beschikbare laadpaal in de buurt.

Alle reiskosten per medewerker op één factuur
Alle reiskosten ontvang je op één wekelijkse factuur. Hierin zijn alle kosten en btw gespecificeerd per medewerker. Het is ook mogelijk om per vestiging of afdeling de gemaakte kosten te groeperen. Geld voorschieten, bonnetjes bewaren en apart declareren is niet meer nodig!

Gratis extra diensten
Met MoveMove kies je voor maximale mobiliteit voor je medewerkers. Ze kunnen voor een vast bedrag per maand gebruikmaken van tanken, elektrisch laden, OV Reizenstraatparkeren via de app, wasstraat en autovloeistoffen.

Koppelingen met andere tools 
Voor optimaal overzicht in de boekhouding kun je MoveMove integreren met je boekhoudsoftware, zoals Exact Online, SAP en Twinfield. Ook kun je je MoveMove koppelen aan een voertuigvolg-systeem, zoals TrackJack, Verizon of Cartracker.

Eenvoudig beheer van alle passen
In onze Mobility Manager beheer je gemakkelijk de passen van alle medewerkers. Zo vraag je in deze portal eenvoudig nieuwe passen aan of zet je per medewerker diensten aan of uit.

Bespaar op brandstofkosten
Bij MoveMove betaal je in Nederland steeds de daadwerkelijke pompprijs. Medewerkers kunnen in de MoveMove-app de pompprijzen van alle tankstations in de buurt vergelijken om voordelig te tanken. Ook is het mogelijk om de duurdere tankstations langs de snelweg te blokkeren om kosten te besparen. 

Heb je 12 passen of meer nodig? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens hieronder achter!

Wil je 12 of meer passen aanvragen? Vul hier je gegevens in

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!