icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Gebruik je tankpas bij BP tankstations in NL en buitenland.

BP is een van de grootste aanbieders van tankstations. Bij meer dan 350 tankstations in Nederland kun je verschillende soorten brandstoffen afrekenen met je MoveMove-tankpas. Check de MoveMove tanklocator voor een BP tankstation bij jou in de buurt.

BP tankstation

Bij welke BP tankstations kan ik afrekenen met mijn MoveMove-tankpas? 
BP heeft in Nederland meer dan 350 BP tankstations. De onbemande tankstations worden BP Express genoemd. Met de MoveMove-tankpas kun je bij alle BP tankstations in Nederland terecht. Verder kan je ook bij veel BP locaties in het buitenland je tankpas gebruiken. Check het complete overzicht van alle BP tankstations in onze tanklocator. 

Bij welke BP tankstations kan ik het voordeligst tanken? 
In de meeste gevallen is het tanken bij een BP Express goedkoper. Bij deze tankstations is namelijk geen personeel aanwezig. Dit zorgt ervoor dat BP lagere pompprijzen kan aanbieden. Door gebruik te maken van je MoveMove-tankpas kun je eenvoudig de tankbeurten afrekenen. 

Kan ik met de MoveMove-tankpas ook de carwash afrekenen bij BP tankstations?
In Nederland zijn er 122 BP tankstations die over een carwash beschikken. Voor het afrekenen van de carwash kun je ook gebruikmaken van je MoveMove-tankpas. Benieuwd waar de dichtstbijzijnde BP carwash bij jou in de buurt zit? Check dan onze wasstraatlocator.  

Bij welke BP tankstations kan ik terecht voor een AH to go winkel?
Sinds kort is BP een samenwerking aangegaan met Albert Heijn. Hierdoor kan je bij een zevental BP tankstations een AH to go winkel vinden. De AH to go winkel is beschikbaar bij BP de Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel, BP Coentunnel in Oostzaan, BP Ypenburg in Rijswijk, BP Nieuwe Hemweg in Amsterdam, BP De Kroon in Nieuwegein, BP Koerhuis in Deventer, BP De Hucht in Ugchelen en de BP Kruisoord. Zoek je een ander BP tankstation? Bekijk dan de MoveMove tanklocator of download onze app
 

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!