icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
zo werkt 't!

In-app Tanken

Parkeren bij de pomp, je app openen vanuit de auto en tanken maar. Zo simpel kan 't zijn! In-app Tanken is dé handige functionaliteit in de MoveMove Next-app waardoor je (bijna) je auto niet meer uit hoeft. Je moet uiteraard nog wel even zelf je auto voltanken. Je hoeft niet meer in de rij te staan bij een tankstation, je tankt nooit meer verkeerde brandstof en je noteert de km-stand direct vanuit je auto.

De voordelen van in-app betalen

  • Veilig gevoel: eerst betalen in je auto en dan pas tanken
  • Nooit meer wachten bij de kassa
  • Wees gerust: de pomphouder ziet dat je hebt betaald

Zo makkelijk werkt het

Mobiel betalen heeft de toekomst omdat het makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk is. De in-app betalen optie in de MoveMove Next-app maakt tanken nu nog eenvoudiger. 

In de locator in de app zie je of een tankstation deelneemt. Ook als je de app opent en een station neemt deel, dan zie je automatisch de in-app betaaloptie verschijnen.

Zo werkt het: open de app vanuit de auto, toets de kilometerstand, de pincode, de gewenste soort benzine en het nummer van de pomp in en accordeer de transactie. Stap dan uit om te tanken, klaar!

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!