icon-check icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time

Waarom werkt de tankpas niet?

Als jouw MoveMove tankpas niet werkt kunnen er verschillende oorzaken zijn:

  1. Je hebt jouw limiet overschreden. Standaard limieten zijn €150,- per 24 uur, €300,- per week of €750,- per 30 dagen. Neem contact op met de klantenservice om je limiet te verhogen en eventuele extra benodigde borg te betalen. 
  2. De automatische incasso van de meest recente factuur is mislukt. Neem contact op met de klantenservice voor een oplossing.
  3. Er is een storing bij het tankstation. Probeer dan een ander tankstation.
  4. De magneetstrip is beschadigd. Dit test je door de tankpas bij een ander tankstation te proberen. Als je tankpas daar nog steeds niet werkt dan weet je dat het aan de magneetstrip ligt. Vraag dan een vervangende tankpas aan via de Mobility Manager of neem contact op met onze klantenservice.

Tip: Als je pas niet werkt, dan kun je op een andere betaalwijze de tankkosten betalen. Bewaar het bonnetje en declareer deze eenvoudig in de MoveMove-app, zodat je deze kosten alsnog kunt boeken op kosten van de zaak.

Bel de servicedesk

Werkdagen 8.30 - 17.00 uur

023 201 62 01
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com