icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Ik krijg een foutmelding tijdens het afrekenen, wat nu?

  • Foutcode 116: dan heb je het maximale bedrag wat is toegestaan op je pas overschreden. Bekijk hier welk limiet er op je pas zit en hoe je deze kan wijzigen.
  • Foutcode 117: dan heb je een verkeerde pincode ingevoerd. Bij 3x invoeren van het verkeerde pincode is je pas voor 24 uur geblokkeerd bij alle stations. Probeer je de pas nog een keer te gebruiken binnen deze 24 uur, dan krijg je weer code 117 te zien. Ook als je de juiste pincode invoert, de pas is namelijk geblokkeerd en de blokkade wordt verlengt met nogmaals 24 uur. Advies is dus om de pas voor 24 uur niet te gebruiken.
  • Foutcode 120: dan is het station niet aangesloten op het netwerk van MultiTankcard of het station is een snelweg locatie wat niet is toegestaan op je pas. Neem contact op met je wagenparkbeheerder.
  • Foutcode 123: dan heb je het maximaal aantal transacties wat is toegestaan op je pas overschreden. Neem contact op met de klantenservice.
  • Foutcode 185: dan heb je een product proberen af te rekenen wat niet is toegestaan op je pas. Neem contact op met je wagenparkbeheerder.
  • Foutcode 189: je wilt in Nederland afrekenen met de DKV-zijde van de pas. Dit is niet toegestaan.
cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 08:30 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com