icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Partner

Knab Bank

Knab Zakelijk is in 2014 in het leven geroepen. Een zakelijk bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp'er en kleine ondernemer. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp'ers. Een voordelige online bankrekening zonder onaangename verassingen.

Het gebruik van een zakelijke rekening biedt veel meer overzicht dan wanneer privé- en zakelijke transacties met dezelfde rekening worden geregeld. Vooral voor de boekhouder of bij belastingaangifte brengt een zakelijke rekening meer inzicht in jouw zakelijke uitgaven.

Voor het gebruik van MoveMove is een zakelijke bankrekening vereist. Wij snappen dat sommige ondernemers nog niet over een zakelijke rekening beschikken. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken adviseert MoveMove de zakelijke rekening van Knab bank. Bekijk hier het aantrekkelijke aanbod van Knab.