icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!
zo werkt 't

parkeren in parkeergarages

Parkeer je regelmatig in een parkeergarage? Gebruik dan je MoveMove-pas zodat je ook al je parkeerkosten op één factuur ontvangt. Dag parkeerbonnen, hallo overzicht! Hoe parkeren met MoveMove precies werkt? Je leest het hieronder.

Parkeergarage

Let op: gebruik in parkeergarages is mogelijk tot 1 april 2021. Wij verwachten binnenkort wel weer nieuwe parkeergarages aan te sluiten bij MoveMove. Hou deze website in de gaten.

Tot die tijd adviseren wij om gebruik te maken van straatparkeren of declareer de gemaakte kosten van garageparkeren via onze MoveMove Next-app.
 

Download de MoveMove Next-app voor straatparkeren
Je kunt de MoveMove parkeer app downloaden in de iOS App Store en Google Play Store met de zoekterm 'MoveMove Next'. 

Voordelen op een rij

  • Nooit meer parkeerbonnetjes bewaren
  • Niet meer in de rij om te betalen in een parkeergarage
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen
Parkeer gemakkelijk met je MoveMove-tankpas in parkeergarages

Veelgestelde vragen over parkeren in garages

Hoe werkt parkeren in de garage met een MoveMove tankpas?

Let op: vanaf 1 april 2021 kan je niet meer parkeren bij Q-Park en P+R parkeergarages. Wij verwachten binnenkort nieuwe parkeergarages aan te sluiten bij MoveMove. Hou deze website in de gaten. Straatparkeren is wel mogelijk.

Controleer of de parkeergarage een Q-Parkgarages of een P+R-garage is. Voor een volledig overzicht verwijzen wij je graag naar onze 'Parkeerlocator'. Aangekomen bij de slagboom, plaats je de MoveMove tankpas in de automaat naast de slagboom. De slagboom zal vervolgens omhoog gaan. Deze stappen gelden ook voor het uitrijden. Je hoeft dus niet naar een automaat om af te rekenen.

Welke parkeergarages zijn aangesloten bij MoveMove?

Let op: vanaf 1 april 2021 kan je niet meer parkeren bij Q-Park en P+R parkeergarages. Wij verwachten binnenkort nieuwe parkeergarages aan te sluiten bij MoveMove. Hou deze website in de gaten. Straatparkeren is wel mogelijk.

Na deze datum adviseren wij om gebruik te maken van straatparkeren via de MoveMove Next-app of het bonnetje van de parkeergarage voor te schieten en apart te declareren. Declareren kan eenvoudig via onze app. Zodra de beheerder de declaratie heeft goedgekeurd in de Mobility Manager, verschijnen de kosten op de verzamelfactuur. Na betaling van de factuur zal de vergoeding overgemaakt worden op het gewenste (prive)bankrekeningnummer.

Waarom werkt de tankpas niet bij een slagboom van een parkeergarage?

Let op: gebruik in parkeergarages is mogelijk tot 1 april 2021. Wij verwachten binnenkort wel weer nieuwe parkeergarages aan te sluiten bij MoveMove. Hou deze website in de gaten.

Tot die tijd adviseren wij om gebruik te maken van straatparkeren of declareer de gemaakte kosten van garageparkeren via onze MoveMove-app.Als de tankpas bij de slagboom van een Q-park of P+R parkeergarage niet werkt kunnen er verschillende oorzaken zijn:

  1. De tankpas kan geblokkeerd zijn.
  2. De magneetstrip kan beschadigd zijn.
  3. De parkeergarage is niet aangesloten op ons netwerk. Wij verzoeken je bij dit probleem contact op te nemen met onze klantenservice op 023 201 62 01.

 

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!