icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Per 23-03-20 geldt een nieuw bestedingslimiet op onze tankpas. Meer informatie

De MoveMove Thuislaadpaal

Kies voor onze thuislaadpaal en je bent verzekerd van een volle accu aan het begin van elke dag. Wij zorgen voor de installatie en alle thuislaadkosten voor de benodigde stroom worden terugbetaald vanuit je (eigen) bedrijf.

Kies je eigen laadpaal
We bieden verschillende soorten laadpalen aan die verschillen op laadsnelheid (1 fase en 3 fase). Al onze palen worden uitgerust met loadbalancing, zodat de laadsnelheid steeds wordt aangepast aan het thuisgebruik van elektra. De installatiekosten zijn met name afhankelijk van het aantal meter graafwerk op locatie. Stuur ons een mailtje als je interesse hebt in een offerte op maat.

Let op: we kunnen alleen een thuislaadpaal installeren als je voldoende parkeergelegenheid hebt om op je eigen terrein te laden.  

Thuisladen, direct op kosten van de zaak
Als je kiest voor een thuislaadpaal, dan verbruik je energie op je eigen privéaansluiting. Als je de auto zakelijk gebruikt, dan wil je deze kosten natuurlijk het liefst direct doorbelasten aan je (eigen) bedrijf. Met het hostingabonnement van MoveMove zorgen we er automatisch voor dat de gemaakte thuislaadkosten worden gefactureerd op je zakelijke rekening. Tegelijkertijd crediteren we deze gemaakte kosten op je de privérekening van je energiemaatschappij. Dat scheelt veel interne administratie en geen gedoe meer met bonnetjes. En je hoeft privé geen kosten meer voor te schieten.  


Service & Reparatie 
Onze laadpalen hebben doorgaans weinig last van storingen. We geven een garantie van 2 jaar op de onderdelen. Als je vragen hebt over onze laadpalen of je hebt toch een storing, dan kun je ons tijdens kantooruren bereiken op 023 - 201 6201. 


Interesse? 
Stuur dan een e-mail naar klantenservice@movemove.com en geef aan dat je interesse hebt in de MoveMove laadpaal. Vermeld daarbij meteen ook je contactgegevens en je KVK-nummer. Samen met onze partner Eneco maken we graag een offerte op maat.