icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
blog
2 minuten

Pechhulp voor je zakelijke auto: welke kies je?

Of je nou een werkafspraak hebt of met vakantie bent: autopech komt nooit goed uit. Het enige wat je dan wilt is zo snel mogelijk geholpen worden. En het liefst geen dikke rekening achteraf van de sleepwagendienst... Een pechhulpverzekering loont dan de moeite. Welke je kiest, hangt af van de volgende vragen.

Pechhulp: welke kies je?

1 Kan ik al aanspraak maken op pechhulp?

Het kan zijn dat je zonder het te weten al in aanmerking komt voor pechhulp. Bij de aanschaf van een nieuwe auto krijg je voorbeeld vaak een paar jaar mobiliteitsassistentie via de dealer. Het kan ook zijn dat pechhulp onderdeel is van je auto- of reisverzekering. Aanvullende pechhulp is dan waarschijnlijk niet nodig, maar check wel de voorwaarden.

2 Pechhulp kan alleen op kenteken, niet op naam.

Een pechhulpverzekering via MoveMove kun je alleen afsluiten op een auto die een in Nederland geregistreerd kenteken heeft. De pechhulp staat dus niet op jouw eigen naam.

 

3 Word ik ook geholpen bij een lekke band of lege accu?

Het zijn veelvoorkomende oorzaken van pech, die gelukkig snel te verhelpen zijn. Maar sommige pechhulpaanbieders sluiten deze gevallen uit van hulp. Even checken dus.

4 Betaal ik meer premie voor een auto op leeftijd?

Sommige pechhulpaanbieders berekenen een hogere premie naarmate je auto ouder is. De kans op mankementen is dan groter, is de gedachte.

5 Waar mag ik gebruikmaken van pechhulp?

Vaak zijn er verschillende dekkingen mogelijk; alleen in Nederland of in Europa. Soms is je eigen woonplaats uitgezonderd van hulp. Kies de dekking die bij je past en check voor je naar het buitenland of het land binnen de dekking valt.

6 Wat zijn de voorwaarden?

Last maar zeker niet least! Want de kleine lettertjes kunnen groot verschil maken. Heb je bijvoorbeeld recht op vervangend vervoer en zo ja, voor hoeveel dagen? En mocht je in het buitenland stranden, wordt je auto dan gerepatrieerd naar huis? Lees de voorwaarden goed door, zo kom je niet voor verrassingen (langs de weg) te staan.  

Pechhulp voor ondernemers

Bij MoveMove hebben we dankzij ons inkoopvoordeel een speciaal aanbod geregeld! Klanten van MoveMove profiteren van een aantrekkelijk aanbod: voor slechts  €7,50 per maand (excl. btw) heb je 24/7 recht op pechhulp door de alarmcentrale, in Nederland en in Europa. Inclusief vervangend vervoer en transport van je zakelijke auto of motor. Je ontvangt één overzichtelijke factuur met al je reiskosten. Pechhulp kun je direct aanzetten bij je eerste bestelling. Als bestaande klant activeer je pechhulp in de Mobility Manager. Meer weten? Kijk op movemove.com/pechhulp en check de voorwaarden.

meer van: tankpas

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!