icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Helaas hebben we i.v.m. bezetting een langere wachttijd bij onze telefonische helpdesk. Meer informatie

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!
blog
1 min

Ov business card: welke soorten zijn er?

Ben je ondernemer? En ga je naar zakelijke afspraken met het openbaar vervoer? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een NS-Business Card. Maar er zijn ook passen waarmee je ál je reiskosten betaalt. Handig als je soms het ov en soms de auto pakt.

ov business card

Voor de ov-reiziger

De bekendste ov business card is de NS-Business Card. Daarnaast is er bijvoorbeeld de Goede Zaakpas van Arriva. Met deze passen reis je met het hele openbaar vervoer: trein, bus, metro, tram. De NS-Business Card kun je ook gebruiken voor extra diensten zoals de OV-fiets en Greenwheels-deelauto. Aan het eind van de maand krijg je één btw-factuur – je hoeft dus geen losse treinkaartjes of bonnen meer te bewaren.

Voor de flexreiziger: ov én auto

Reis je soms met het ov en soms met de auto voor je werk? Dan is een mobiliteitskaart wellicht iets voor jou. Daarmee reis je met het ov maar je betaalt er ook mee bij het tankstation. De mobiliteitskaart van MoveMove kun je ook nog eens gebruiken voor parkeren, elektrisch laden, autowassen, autovloeistoffen, taxi en OV-fiets. Al deze kosten ontvang je dan ook op één verzamelfactuur. Lees meer over de voordelen van een mobiliteitskaart. 

meer van: openbaar vervoer

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!