icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!
blog
2 min

6 voordelen van de mobiliteitskaart

De mobiliteitskaart wint aan populariteit: 1 op de 5 zzp’ers heeft er al één.* Dat komt omdat zo’n kaart allerlei voordelen biedt. De mobiliteitspas van MoveMove biedt extra veel mogelijkheden. Wat kun je er allemaal mee?

1    Je tankt bij alle tankstations in Nederland 
2    Je pakt net zo makkelijk de trein, tram, metro, bus of taxi  
3    Al je reiskosten op één factuur: géén gedoe met bonnetjes 
4    Je betaalt achteraf en profiteert van maximale btw-teruggave
5    Veel extra’s zoals parkeren, ov-fiets, elektrisch laden en wasstraat 
6    Maandelijks opzegbaar en geen borg

Er zijn verschillende aanbieders van een mobiliteitskaart. De meeste richten zich op één vorm van mobiliteit. Zo is er de NS Business Card, waarmee je gebruikmaakt van alle vormen van openbaar vervoer. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven uit de autobranche die het automobilisten makkelijk maken met een tankpas.

voordelen van de mobiliteitskaart

Kies zelf je vervoermiddel

Het grote voordeel van de MoveMove-pas is dat je zelf kiest welk vervoermiddel je pakt. Is de auto de beste optie voor je werkdag? Dan kun je de pas gebruiken om bijvoorbeeld brandstof te tanken (ook in het buitenland), op straat te parkeren of je elektrische auto op te laden. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan check je eenvoudig in met de pas in de trein, tram, bus of metro of huur je een ov-fiets. Een mobiliteitskaart is ook ideaal als je gewend bent de auto te pakken voor zakelijke afspraken, maar wel de vrijheid wilt hebben soms het ov te gebruiken. Bijvoorbeeld als er veel file staat of als je in een druk stadscentrum moet zijn. 

Eén btw-factuur

Ondanks de keuze aan vervoermiddelen krijg je aan het eind van de maand wel één overzichtelijke btw-factuur met al je reiskosten. De MoveMove-pas kan gekoppeld worden aan de meeste boekhoudsystemen en rittenregistratiesystemen, zodat je nooit meer btw-aftrek misloopt. De abonnementskosten van €6,95 per maand heb je er zo snel uit. Want zeg maar eerlijk, je bent vast weleens een btw-bonnetje of ov-kaartje kwijtgeraakt… En jij en je boekhouder zijn ook nog eens veel minder tijd kwijt aan administratie.   
 

*Onderzoek van ZZP Barometer in samenwerking met Total.

meer van: mobiliteitskaart

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!