icon-check icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Altijd inzicht en overzicht

Met MoveMove behoort bonnetjes verzamelen tot het verleden. Alle reistransacties zetten we op een rijtje in je maand- of weekfactuur. Dat is fijn, want je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. Bekijk wat we allemaal nog meer inzichtelijk voor je maken.

Alles op één factuur en je btw terug

Het verzamelen van tank- of OV-bonnen is dus voorgoed verleden tijd. En wat ook heel prettig is: als je je tankbeurten via MoveMove afrekent, krijg je altijd je btw terug. De fiscus erkent namelijk alleen tankbonnen die zijn betaald met een zakelijk betaalmiddel. Om de btw terug te krijgen voor OV-reizen, parkeren of auto wassen is het weer een ander verhaal: daarvoor heb je facturen nodig op naam. MoveMove stuurt je daarom een factuur waarop alle mobiliteitsuitgaven op naam zijn gespecificeerd.

Integreren met je boekhoudpakket

Ondersteunt jouw boekhoudpakket een UBL-bestand (Exact Online, Informer, Afas, Snelstart, e-Boekhouden, SAP, Yuki, Twinfield)? Dan hoef je nooit meer handmatig een MoveMove-factuur in je boekhouding te verwerken. Ook de kans op invoerfouten is op deze manier een stuk kleiner.

Organiseer zelf hoe jij en je collega’s reizen

Via de mobility manager kun je zelf aangeven welke diensten je per pakket aan- en uitzet. Vind je het handig als de ene collega alleen met het OV reist en de andere collega ook elektrisch moet kunnen laden? Dat is geen enkel probleem, want die controle hou je dus zelf. Met een paar simpele klikken.

Bekijk en bepaal je gedrag

Via het driver dashboard en de MoveMove-app bekijk je waar je goedkoop tankt en parkeert. Ook volg je je eigen rijgedrag op de voet en kun je, als je wilt, dat gedrag ook gaan beïnvloeden. Zo berekenen we bijvoorbeeld wat je CO2-uitstoot is geweest of waar de grootste kosten in zijn gaan zitten. Knowledge is power.

Integreren met je kilometerregistratie

Gebruik je je auto zakelijk én privé? Dan is het vaak fiscaal interessant om een kilometerregistratie bij te houden. Dat is meestal een stuk goedkoper dan je eigen bijtelling. Het is handig om dan te kiezen voor een kilometerregistratie- systeem in plaats van je kilometers handmatig bij te houden. Je kunt deze automatische kilometerregistratie eenvoudig koppelen aan je MoveMove tankpas, zodat je alle informatie direct klaar hebt voor maximale btw-teruggave. Lees meer over kilometerregistratie.
 

Nog meer inzicht

Besparen op brandstofkosten
Besparen op brandstofkosten

Zien waar je goedkoop tankt

Overzicht op daadwerkelijk verbruik
Data-analyse

Overzicht op daadwerkelijk verbruik

MoveMove app
MoveMove app

Mobiel declareren via de app